Cadou de două milioane de euro, din vistieria Primăriei Sectorului 6, pentru un apropiat al lui Mănescu

Sectorului 6Piaţa Valea Ialomiţei, în care s-au investit două milioane de euro din bani publici,  trece bucată cu bucată în curtea unui investitor de la partid, care vrea să o transforme  într-un supermarket și să construiască mai multe chioșcuri pe care să le concesioneze mai departe.

Potrivit surselor cetățeanul,net, edilul Sectorului 6, Rareș Mănescu, a dat undă verde concesionării pieței către firma de pază Asalt Security, deținută de un apropiat al primarului PNL.

Datele centralizate de Direcţia de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române arată că societatea Asalt Security SRL a primit licenţă pe 28 noiembrie 2012, fiind înregistrată la Registrul Comerţului pe 23 august 2012, la puţin timp după preluarea mandatului de primar de către Rareş Mănescu.

Firma de pază a pornit afacerea cu o pierdere de 13.415 lei la finele anului 2012, ajungând ca la sfârşitul anului 2013 (ultimele date disponibile la Ministerul de Finanţe) să aibă o cifră de afaceri de 2.537.049 lei şi un profit net de 553.247 lei, cifre deloc neglijabile având în vedere că piaţa abundă în astfel de servicii de pază.

Licitație fantomă

Puţinii ţărani care mai vând în piaţa renovată cu două milioane de euro, bani din vistieria Primăriei Sectorului 6, și care are o suprafață de 3.000 de metri pătrați au fost anunţaţi că în locul tarabelor vor apărea chioşcuri.

O angajată a Administraţie Pieţelor a confirmat, telefonic, afacerea, însă n-a fost în stare să dea detalii despre licitaţie. Paznicii firmei care va pune stăpânire pe piaţă pot fi văzuţi lângă mai multe obiective deţinute de Primăria Sectorului 6, cum ar fi cele două corturi improvizate pe bulevardul Timişoara, potrivit RomâniaTV.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Stiu ca articolul este vechi dar acest lucru chiar a inceput sa se intample! De curand Raicu Christian, despre el este vorba, a deschis 2 magazine in piata sub titulatura ” mai ieftin ca la moghioros ” ceea ce bineinteles este FALS. De asemenea acesta deschide deschide ai un rand intreg de tarabe. Se poate verifica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here