O firmă de curățenie se ocupă ilegal de problema maidanezilor

În localitatea Roșiorii de Vede, județul Teleorman, o societate care are ca obiect de activitate „alte activități de curățenie”, se ocupă cu gestionarea maidanezilor, potrivit unui contract atribuit de edilii orașului.

maidanezi
O firmă înființată în 2010 a fost angajată în același an să gestioneze problema câinilor

Concret, firma a primit în gestionare problema maidanezilor pentru următorii 10 ani, iar, contra a 1,16 milioane de lei, aceasta s-ar fi angajat că va rezolva situația.

Cert este că firma URBIS SERVCONSTRUCT SA a luat ființă în 2010, exact când a fost angajată ilegal să gestioneze problema maidanezilor, potrivit unui raport întocmit de ONG-urile care apără drepturile patrupedelor.

„În ceea ce priveşte activităţile autorizate a fi desfăşurate de către SC Urbis Servconstruct SA şi nominalizate în actul constitutiv acestea nu cuprind “gestionare a câiniilor fără stăpân sau alte animale” şi nici “activităţi sanitar veterinare”, conform art.5 din contractul nr.4535/03.03.2010, activitatea principală fiind : Cod CAEN 8129 – Alte activităţi de curăţenie n.c.a. Concluzie: SC Urbis Servconstruct SA desfăşoară o activitate ilegală ce constituie infracţiune potrivit art.281 C penal”, se precizează în raportul citat mai sus.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.