Deputatul PNL Adriana Săftoiu : Sunt de acord să tăiem de la bugetari, dar să începem cu noi

Adriana Săftoiu

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a reacționat la mesajul transmis de liderul senatorilor  PNL, Florin Cîțu, care a anunțat că bugetarii ar trebui să primească mai puține drepturi , aceasta propunându-i  să înceapă reforma cu parlamentarii , care ar face multe cheltuieli inutile.

Adriana Săftoiu a reacționat pe facebook la criticile dure aduse bugetarilor de liberalul Florin Cîțu, aceasta scriind următoarele:

„Dragă Florin,

Sunt de acord cu ține să mai tăiem de la bugetari. Dar moralmente e obligatoriu să începem cu noi, că să fie un demers credibil şi să funcţioneze. De la faptul că majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor nu lucrează mai mult de trei zile pe săptămână, pretextând că în restul timpului sunt „în teritoriu”. Să fim serioşi. Primii care ştiu că nu fac nimic în teritoriu sunt chiar electorii. Apoi tot felul de călătorii în străînătate, fără altă finalitate decât plăcerea plimbării, deconturi aberante.
Ar trebui, zic, să începem cu o listă de cheltuieli inutile ale bugetarilor parlamentari şi abia apoi să ne apucăm de ceilalţi bugetari, cu metodă, cu argumente, pe categorii. Ce spui?

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a declarat pe pagina sa de facebook că bugetarii nu ar mai trebui să beneficieze de vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru că bugetarii să trăiască bine. Postarea liberalului a fost criticată și de liderii PSD , și anume miniștrii Mihai Fifor și Eugen Teodorovici , care nu au fost de acord ca bugetarii să nu mai primească anumite drepturi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.