Viorica Dăncilă: Dragnea și Codrin le dădeau primarilor ordin să nu vorbească cu mine

Guvernul Dăncilă a găsit soluția pentru a emite ordonanţe de urgenţă în condițiile în care nu are trei miniștri
Foto: Wall-Street.ro

Premierul Viorica Dăncilă i-a acuzat marți, în ședința CEX PSD din Parlament, pe fostul lider Liviu Dragnea și fostul secretar general Codrin Ștefănescu, că le-ar fi dat primarilor PSD ordine să nu se întâlnească cu ea în vizitele în teritoriu.

„Pe mine mă interesează să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu n-am vrut să fie prim-ministru. Pe urmă am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu dl Tedorovici și alți miniștri și Dragnea și Codrin le-a dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi”, a zis Dancila în ședința CEX dedicată alegerii candidatului la prezidențiale.

„Nu mă acuzați că am fost apropiată de Dragnea. Pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Aveam interzis să vorbesc cu colegii. Am fost izolată 6 luni în Guvern. Nu am avut voie să fac nimic”, a mai zis Dancila în CEX.

Dancila s-a referit la perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, când ea și o serie de miniștri au avut turnee în țară separat de turneele liderului de atunci al PSD, Liviu Dragnea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ