Viorica Dăncilă a anunțat că va publica o carte despre relația cu Dragnea și campaniile din 2019

Fostul premier Viorica Dăncilă îşi va lansa o carte-interviu în care povestește despre „provocările perioadei” în care a fost şef al Executivului. Cartea va cuprinde detalii despre despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu actuala conducere a PSD.

Volumul se va intitula „Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr” și este, de fapt, un interviu realizat în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, scrie fostul premier, Viorica Dăncilă, în mesajul publicat pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here