VIDEO Un șofer de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați este anchetat după ce ar fi scuipat un cetățean

Un șofer de la SAJ Galați este anchetat de șefii săi după ce ar fi scuipat un cetățean
Sursa : Google

Conducerea Serviciul de Ambulanță Județean Galați a dispus efectuarea unei anchete interne după ce pe Facebook a apărut o înregistrare video cu un șofer al instituției pare că scuipă în direcția unui cetățean. Incidentul s-a produs joi, într-o comună gălățeană, în condițiile în care între șofer și bărbat a izbucnit o ceartă.

Persoana care filmează susține că salvarea a venit după trei ore de la apelul făcut la 112. Bărbatul îi reproșează acest lucru șoferului ambulanței care îl amenință cu mascații. „După trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare și vine după trei ore, după insistențe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor…. Băi, încetează, încetează că vin cagulații. Ia-l de aici,,,, cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îți fac plângere”, se aude pe înregistrarea postată pe Facebook.

La finalul filmării, ambulanța pleacă spre spital cu pacienta pentru care fusese solicitată și în momentul în care mașina trece pe lângă bărbatul care filma, șoferul pare să scuipe pe geam. „Faci plângere pentru ce? Pentru că veniți când moare omul?… Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă și amenință… Hai, nu vrei să mă calci?”, spune gălățeanul.

Imaginile au ajuns și la șefii șoferului de pe ambulanță care au ordonat o anchetă internă. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul va fi pedepsit conform regulamentului instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ