Un șofer cu BMW a fost urmărit de poliţie şi a lovit un pieton

sursa: Politia Romana

Un bărbat din Galați a fost arestat, după ce a condus o mașină fără permis de conducere, a fost urmărit de un echipaj de Poliţie pe străzile din Galaţi, a lovit cu maşina un pieton și a fugit de la locul accidentului.

La data de 28.04.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Galaţi, arestarea preventivă a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Cererea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile, de la data de 28.04.2021.

Potrivit anchetatorilor, în seara datei de 27.04.2021, în jurul orei 1930, inculpatul, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca BMW, în care se mai aflau alţi doi tineri, pe strada Română şi strada Tecuci din municipiul Galaţi, apoi pe strada Sf. Spiridon, unde, fiind urmărit de un echipaj de poliţie, a accidentat o persoană, care se afla la marginea suprafeţei carosabile şi intenţiona să urce într-un autoturism. După accidentarea persoanei vătămate, inculpatul şi-a continuat deplasarea pe strada Sf. Spiridon, iar apoi pe strada Mihai Eminescu, unde a fost interceptat de organele de poliţie, pretinzând că nu el s-a aflat la volanul autoturismului.

În urma accidentului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice la piciorul stâng, evaluate medico-legal ca necesitând pentru vindecare 10-14 zile de îngrijiri medicale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.