Un oraș mare din România a interzis manelele, dedicațiile și grătarele, pe spațiul public

Manelele, dedicațiile și grătarele au fost interzise pe spațiul public din Timișoara. Decizia a fost luată de primarul Nicolae Robu, care spune pune că îi va sancționa pe cei care nu respectă acest ordin.

Potrivit unei dispoziții publicată de Opinia Timișoarei, edilul a luat această decizie după ce, pe rețelele de socializare, au apărut filmulețe în care pot fi auzite manele și dedicații, făcute chiar și lui.
11111„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota trimisă Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale.

Primarul Nicole Robu spune că îi va sancționa pe cei care nu respectă acest ordin, chiar și pe cei cu „funcții de conducere în structurile implicate”.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here