Un medic ATI, de 28 de ani, s-a sinucis. Ar fi folosit substanțe pentru anestezierea pacienților

Caz șocant la Timișoara. Un medic în vârstă de 28 de ani, din Timişoara, care lucra la Spitalul Judeţean pe Secţia ATI, a fost găsit decedat în locuinţa sa, luni dimineaţa.

Vlad Marinescu, medic la ATI Timișoara, de 28 de ani, a ieșit duminică seara din tură și a mers spre casă. A fost găsit mort de mama sa luni dimineață. Se pare, din primele date, că bărbatul ar fi folosit substanțe pentru anestezierea pacienților.

„La data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”, a transmis IPJ Timiş.  

 Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, bărbatul era medic rezident şi a lucrat cu pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat  pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinta sa. Colectivul Spitalului Judeţean Timişoara îşi exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemărginită”, transmit reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here