Un gălățean a fugit din carantină ca să-și vadă soția și copiii. A sărit pe geam și a ajuns la spital, unde a făcut un scandal monstru

sursa: Jandarmeria Galati
sursa: Jandarmeria Galati

Un bărbat de 45 de ani, din județul Galați, a fugit dintr-un centru de carantină ca să-și vadă soția și copiii. El a sărit pe geam și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La spital, bărbatul a devenit violent cu cadrele medicale, fiind din nou nevoie de întervenția jandarmilor.


„Noapte cu scandal la un centru de carantină. Protagonistul serii este un bărbat în vârstă de 45 ani dintr-o comună din județul Galați, izolat la domiciliu. Băut fiind, acesta a plecat într-o comună învecinată pentru a-și vedea soția și copiii însă a fost găsit și adus la un centru instituționalizat. Nu i-a convenit regimul de carantină instituționalizată și a încercat să fugă prin escaladarea geamului. Ce nu a reușit să aprecieze corect este distanța de la geam până jos. Zgomotul făcut în cădere a fost auzit de jandarmi, care l-au găsit întins pe jos, fără a mai mișca. Până la sosirea echipajului medical, bărbatul și-a revenit din starea de inconștiență și a început să înjure și amenințe”, a anunțat Jandarmeria Galați.

Ulterior, bărbatul a fost dus la Spital pentru investigații, dar și aici a continuat să facă scandal, înjurând și amenințând cadrele medicale.

„După ce a fost calmat, acesta a fost transportat las Spitalul de Urgență pentru investigații suplimentare, dar și aici, aburii lui Bachus și-au spus cuvântul. Sătui de injurii și amenințări, doctorii și asistentele au chemat înapoi jandarmii. La finalul investigațiilor medicale a fost trimis înapoi în centru de carantină, dar nu cu mâna goală, ci cu o amendă de 6.000 lei pentru injurii și scandal într-o unitate medicală. De parcă amenda nu îi era de ajuns, la centru de carantină bărbatul a amenințat că se va omorî, motiv pentru care a fost transportat la medicii specializați în astfel de comportamente, adică, la Spitalul de Psihiatrie. Și de această dată nu a plecat cu mâna goală, ci cu o nouă amendă de 200 lei, pentru proferarea de injurii”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Pentru inconștiența sa, dar și pentru că i-a pus pe alții în pericol, jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

VIDEO Scandal la un centru de carantină: „Vrem mâncare sănătoasă, nu împuțită. Nu suntem gunoaiele voastre”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here