Tânără, amendată după ce şi-a păcălit familia că a fost răpită. Le-a spus polițiștilor că a dorit să le facă rudelor o glumă de ziua ei

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

O  tânără de 19 ani din judeţul Galaţi a fost amendată, după ce şi-a păcălit membrii familiei că a fost răpită. Sora acesteia au sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii. În urma verificărilor, polițiștii au aflat că fata se află, de fapt, în Italia, dar a vrut să le facă rudelor o glumă de ziua ei. Tânăra a declarat că a pus totul pe seama consumului de băuturi alcoolice și a substanțelor halucinogene.

Incidentul a avut loc pe  8 iulie, ora 14.42. Secția 3 Poliție a fost sesizată prin numărul de urgență 112, de către o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani domiciliată în comuna Vânători, jud. Galați, cu privire la faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, a fost răpită. Ea le-a declarat polițiștilor că sora ei a spus este „ținută de mai multe persoane împotriva voinței sale pe raza municipiului Galați, într-o locație de unde observă o piscină, un drum de centură și un pod”.

În urma aspectele sesizate, s-a format echipa operativă din cadrul Secției 3 Poliție Galați și IJJ Galați și s-a procedat la efectuarea de verificări pe raza de competență în locații care corespund descrierii persoanei vătămate și spații de cazare, fără însă a fi identificate persoane sau informații relevante cu privire la această sesizare.

„În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziție de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia și nu este adevărat că este victima vreunei infracțiuni și a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naștere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice și a substanțelor halucinogene”, au anunțat reprezentanții Poliției Galați.

Potrivit IPJ Galați, tânăra de 19 ani a fost sancţionată pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here