Surpriza lui Dragnea pentru Iohannis. Doi foști deținuți închiși la Aiud, trimiși la consultările de la Cotroceni

preşedinţia Consiliului European Surpriza lui Iohannis pentru Dragnea

PSD a anunțat că la consulările de la ora 11.00, de la Palatul Cotroceni, vor merge Eugen Nicolicea, Marin Iancu şi Ioan Muntean. Ultimii doi au fost închiși în Penitenciarul Aiud, în regimul comunist. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că nu va participa la consultări.

„Delegaţia Partidului Social Democrat care participă astăzi, 12 aprilie 2019, de la ora 11.00, la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema situaţiei din justiţie, este formată din:
1. Domnul Eugen Nicolicea
2. Domnul Marin Iancu
3. Domnul Ioan Muntean.

Marin Iancu a fost deţinut politic la Penitenciarul din Aiud timp de cinci ani şi patru luni. Ioan Muntean a fost deţinut politic tot la Penitenciarul din Aiud, Secţia 6-a Bis cu regim restrictiv, categoria deţinuţi politic extrem de periculoşi pentru statul comunist PCR, timp de şapte ani”, se arată într-un comunicat al PSD.

Cei doi foşti deţinuţi politic l-au acuzat pe actualul procuror general Augustin Lazăr că le-ar fi refuzat eliberarea din închisoare în anii ’80, pe vremea când acesta făcea parte din comisia de eliberare de la Penitenciarul Aiud.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here