Speriat de remaniere, ministrul Cuc face nopți albe

Răzvan Cuc, în vizită de lucru
Răzvan Cuc, în vizită de lucru

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a vizitat în noaptea de vineri spre sâmbătă, lucrările de consolidare ale podului de cale ferată situat pe magistrala Bucureşti – Constanţa. Apoi, s-a lăudat pe pagina sa de socializare, unde a pus și poze din timpul vizitei de lucru. Numele s-ar afla pe lista miniștrilor care urmează să fie remaniați.

„Și vizitele nocturne pe șantierele deschise îmi confirmă faptul că se muncește.

Am făcut în această seara, alături de primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, o vizită la Podul Constanța. Lucrările de reparații și consolidare la acest obiectiv de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327, au început pe 15 iulie 2019 la culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi și vor fi executate, în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței, în permanență fiind deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

Valoarea contractului privind proiectarea și execuția lucrării este de 3,49 mil lei, iar finanțarea este asigurată din bugetul de stat. Firma românească desemnată câștigătoare are la dispoziție 8 luni să execute lucrarea.

Este un obiectiv foarte important pentru bucureșteni și de aceea am cerut Companiei CFR INFRASTRUCTURĂ să depună toate eforturile ca acestă lucrare să fie finalizată la termen.

Pe cât s-a putut, din punct de vedere administrativ, toate autoritățile implicate în emiterea de avize sau autorizații au colaborat foarte bine și în interesul cetățenilor, locuitori ai Capitalei, astfel încât traficul rutier să nu fie perturbat în mare măsură. Lucrurile încep să se miște și asta mă bucură foarte tare”, a scris Cuc pe pagina sa de socializare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here