Restricții de trafic în zona șantierului podului suspendat pete Dunăre de la Brăila

Podul suspendat peste Dunare FOTO: Radu Aramă

Noi restricții de trafic vor fi în zona șantierului podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. Acestea vor intra în vigoare în partea a doua a săptămânii, anunță reprezentanții constructorilor.

Restricțiile se vor aplica începând de vineri, 27 ianuarie. Noile reguli vor fi impuse ca urmare a lucrărilor de terasament ce urmează să fie efectuate în zona unei treceri la nivel cu calea ferată. În zona vor fi instalate indicatoare rutiere în vederea fluidizarii traficului auto.

„Traficul rutier pentru accesul la Proprietăți se va desfășura pe Strada Bacului cu descărcare în Șoseaua Baldovinești. Drumul național DN2B va fi tranzitat pe sectorul cuprins între intersecția cu Șos. Baldovinești și intersecția cu DC10. Traseul ocolitor continuă cu DJ 221B până la Calea Galați”, a anunțat Viorel Eşanu, responsabil cu monitorizarea lucrărilor la podul peste Dunăre din partea constructorului Astaldi.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că podul peste Dunăre de la Brăila s-ar putea deschide în primăvara anului viitor, în aprilie sau mai, pe varianta Măcin și în august-septembrie pentru varianta Jijila din județul Tulcea.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here