Reacțiile liderilor PSD la anunțul eliberării lui Liviu Dragnea. Cine i-a rămas aproape

Foarte puțini lideri din PSD au ieșit cu reacții în spațiul public, după decizia de eliberare din penitenciar a fostului președinte PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre oameni care au rămas apropiați de Dragnea sunt: Codrin Ștefănescu, Ionel Arsene și Carmen Dan.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!’, a scris pe Facebook, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

De asemenea, fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat că a primit cu bucurie vestea eliberării lui Liviu Dragnea.

„Cu multă bucurie, evident. Pentru că îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani în primul rând, pentru că am lucrat cu Liviu Dragnea şi îl cunosc. Ştiu că a fost o perioadă grea pentru el. Mă bucur că a avut puterea să o traverseze. Am certitudinea că sunt mulţi din membri de partid care se bucură şi care l-au susţinut de-a lungul timpului”, a declarat Carmen Dan, potrivit Digi 24.

Codrin Ștefănescu a postat pe Facebook un mesaj scurt: „E liber!”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here