Raluca Turcan nu a plătit amenda pentru nepurtarea măștii: „Mai am zece zile…este o lecţie de viaţă”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a afirmat că încă nu a plătit amenda primită după ce a apărut în fotografii fără mască la o acţiune de împădurire în Tălmaciu, judeţul Sibiu.


„Mai am cred că zece zile să plătesc. Am primit înştiinţarea în cutia poştală. Am 15 zile să plătesc jumătate din 500 de lei, dacă nu, o plătesc la valoarea întreagă. Povestea aceasta este o lecţie de viaţă şi anume că nu ai voie, ca lider politic important şi factor de decizie, să laşi nicio secundă garda jos, pentru că şi o secundă din 100 de secunde dacă ai lăsat garda jos semnalul este negativ şi suporţi consecinţele. A fost o clipă de neatenţie pe fond pentru care îmi pare foarte rău. Pe fond, sunt un om care respectă regulile şi întotdeauna am îndemnat la respectarea regulilor. În niciun caz nu a fost un îndemn la nesupunere”, a spus Raluca Turcan, la Digi24.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la un eveniment de plantare de copaci în zona montană din Tălmaciu, județul Sibiu, unde a fost fotografiată fără mască.

Turcan, somată de IPJ Sibiu

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here