Miron Mitrea a dat din casă: PSD a comandat trei sondaje ca să afle ce șanse are Dăncilă la Cotroceni

Miron Mitrea, despre șansele la Cotroceni
Miron Mitrea a dat din casă

Șeful campaniei PSD, Miron Mitrea, a prezentat, vineri, conducerii partidului rezultatele primelor sondaje comandate de către formațiunea politică. Astfel, PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dăncilă cu 18%.

Dăncilă ar fi votată de 60% dintre femei, potrivit Hotnews, care citează surse din partid. Candidatul USR Dan Barna are în sondajele PSD cu două procente înaintea candidatului PSD, între 19%-20%, în preferințele electoratului, iar candidatul independent Teodor Paleologu ar avea între 7%-9%. PSD a comandat trei sondaje care au fost efectuate înaintea scandalului privind comisarul european și înaintea vizitei efectuate în America.

Cu o zi înainte de publicarea sondajului, Dăncilă a declarat că România primului preşedinte femeie va arăta ca „o familie” pentru ea, adăugând că prima femeie preşedinte va avea aceeaşi abordare ca prima femeie prim-ministru.

„România primului preşedinte femeie va arăta ca o familie pentru mine, o familie în care trebuie să mă îngrijesc de fiecare, fie că vorbesc de femei, că vorbesc de familie, că vorbesc de bunicii noştri, de copii. Prima femeie preşedinte va avea aceeaşi abordare ca prima femeie prim-ministru, adică va iubi la fel oamenii, va căuta să fie mereu în mijlocul lor, va fi la fel de muncitor şi va lupta pentru fiecare român. Aceasta cred că trebuie să fie abordarea primei femei preşedinte, să aducă echilibru, să aibă grijă, aşa cum orice femeie are grijă în familia ei de membrii familiei, prima femeie preşedinte are datoria de a avea grijă de toţi românii ca şi cum ar fi propria familie. Deci, eu cred că avem nevoie de echilibru, avem nevoie de consens, avem nevoie de linişte, avem nevoie de cooperare interinstituţională”, a declarat Viorica Dăncilă, joi seară, la România Tv, întrebată cum va arăta, în opinia sa, România primului preşedinte femeie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.