Orban vrea să răstoarne Guvernul Dăncilă, dar nu spune cu cine

Ludovic Orban

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, în Piaţa Universităţii la campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

Prezent la eveniment, Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat că liberalii sunt pregătiţi în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării și că în noua sesiune parlamentară va fi depusă o moţiune de cenzură.

„PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. Avem soluţii, avem oameni de calitate, vrem să readucem normalitatea, competenţa şi meritocraţia în funcţionarea instituţiilor publice şi în orice moment România are nevoie de noi, PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării.

Cu siguranţă vom depune moţiune de cenzură în sesiunea parlamentară septembrie-decembrie. Am folosit acest instrument democratic, constituţional, care este singurul instrument pe care îl are la dispoziţie Opoziţia pentru a da jos Guvernul „, a declarat Orban, în Piața Univesristății, cu ocazia lansării campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la prezidenţiale a preşedintelui Klaus Iohannis.

Orban a refuzat să intre în detalii cu cine ar putea intra PNL la guvernare, dar a dat asigurări că liberalii vor construi o majoritate.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.