Miting uriaș în București. Organizatorii susțin că la Protestul Diasporei ar putea participa 250.000 de oameni

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Un miting uriaș va avea loc sâmbătă, în București, la exact un an de la Protestul Diasporei. Organizatorii evenimentului „Diaspora revine Acasă! 10 August 2019, TOȚI în Piața Victoriei” susțin că vor participa 250.000 de oameni veniți din toată țara și din capitală. Participanții sunt nemulțumiți că a trecut un an de la intervenția brutală a jandarmilor împotriva manifestanților pașnici și nimeni nu a fost pedepsit.

Mai grav chiar, organizatorii protestului de sâmbătă consideră că în ultimul an nu s-a schimbat nimic în viața publică. „Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea a intrat la pușcărie.

În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dăncilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua. În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urma cu aproximativ 1 an jumatate.

Știri Cetățeanul.uk: Câți români trăiesc în Marea Britanie

Tocmai din cauza acestor lucruri, pe 10 August 2019 ne vedem din nou în Piața Revoluției”, au scris organizatorii evenimentului pe Facebook.

Participanții la protestul de sâmbătă se vor aduna încă de dimineață în Piața Victoriei.

La ora 17.00, protestatarii vor merge în fața sediului MAI din Piața Revoluției, iar la ora 19.00 ei vor pleca în marș spre Piața Victoriei pe traseul Calea Griviței (sediul DIICOT) și Calea Victoriei până la Guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here