Ministrul Sănătății: Nu recomand relaxare deocamdată

coronavirus

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, că nu recomandă relaxarea, deocamdată pentru că suntem încă pe o curbă ascendentă, chiar dacă ascensiunea nu este una abruptă.

Potrivit ministrului Sănătății, sunt încă multe cazuri la Terapie Intensivă, iar unii pacienţi din aceste secţii, din păcate, nu vor supravieţui.

”Sunt momente în care apare scăderea numărului de cazuri, vom avea şi o relaxare mai mare. Recomand nu relaxare deocamdată. Suntem pe o curbă ascendentă, chiar dacă ascensiunea nu mai e aşa de abruptă, avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă si cele de la Terapie Intensivă vor duce în continuare, o parte dintre ele, la deces, fiindcă boala şi bolile co-existente duc, în cele din urmă la deces”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit ziaruluideiasi.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că după data de 15 mai va exista o anumită relaxare a măsurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, însă, totuşi, vor mai exista unele restricţii.

În România, numărul cazurilor de coronavirus a depășit 10.000, iar bilanțul deceselor a ajuns la 608.

Alertă la Galați. Transmitere comunitară de COVID-19 în două cartiere

Ministrul Sănătăţii a anunțat când ar putea fi redeschise școlile

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here