Ministrul Justiției: Cred în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj!

Simona Halep FOTO: Captură Youtube
Simona Halep FOTO: Captură Youtube

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu crede în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj, afirmând că prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi în astfel de situaţii.

„Nu o cunosc personal pe Simona Halep, dar i-am urmarit cariera şi comportamentul atât pe teren, cât şi în afara arenei. Cred în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj. Prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi în astfel de situaţii. Succes în acest „meci”, Simona Halep!”, a scris ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe Facebook. 

 Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a fost suspendată temporar pentru dopaj. Anunțul a fost făcut de Agenţia pentru Integritate în Tenis.

Halep: Este cel mai mare şoc al vieţii mele

Sportiva a transmis, pe pagina sa de Facebook, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă.

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieţii mele: o luptă pentru adevăr. Am fost anunţată că am fost testată pozitiv cu o substanţă numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare şoc al vieţii mele. În toată cariera meaa, ideea de a trişa nu mi-a trecut prin minute nicio clipă. Este ceva total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată”, a transmis Simona Halep, pe Facebook.

Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open: „Mă simt bulversată total şi trădată”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here