Ministrul Budăi, anunț pentru români: Voucherele de 50 de euro vor putea fi folosite pentru şase alimente de bază

sancţiunile internaţionale

Minstrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că voucherele de 50 de euro care fac parte din pachetul de sprijin anunţat de coaliţia de guvernare vor fi acordate de la 1 iunie.

Potrivit ministrului, cu voucherele de 50 de euro se vor putea achiziţiona şase produse de bază, respectiv pâine, cartofi, ulei, orez, carne de pui şi ouă. Tichetele vor fi distribuite prin Poşta Română. 

„Procedura de distribuire va fi similară cu ceea ce se întâmplă cu tichetele de masă, iar procedura de decontare va fi la fel. Se vor putea achiziţiona 6 alimente de bază pe aceste vochere. În primele discuţii avem pâine, cartofi, ulei, orez, carne de pui şi ouă. Acestea sunt în prima discuţie, pe primul pachet. Până luni ne-am propus să mai discutăm o dată cu ministrul Agriculturii.

Vor ajunge prin Poşta Română. Cei care au pensia pe card primesc cuponul acasă prin Poşta Română şi vor primi şi tichetul. Mai avem persoanele cu dizabilităţi, acolo probabil ne vom îndrepta către DGASPC şi evident, tot prin Poşta Română pentru ceilalţi. Elevii exact cum primesc bursa socială vor primi şi tichetele”, a declarat ministrul Budăi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here