Mesajul deputatului Vlad Popescu Piedone pentru suceveni la început de 2022: Să fim cu adevărat mai buni, nu doar în urări!

Deputatul Vlad Popescu Piedone a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj sucevenilor la început de 2022. „Să revenim la tradiții și să ne prețuim țara și frații români”, este urarea parlamentarului român.

„Dragi suceveni, dragi români, dragi prieteni. Am intrat astăzi într-un Nou An pe care avem șansa să-l modelăm așa cum ne dorim! Să începem anul 2022 plini de speranță, să avem încredere că va fi mult mai bun decât cel pe care l-am lăsat în urmă! Să ne facem o listă cu priorități și obiective pe care vrem să le atingem anul acesta! Să ne apreciem mai mult familiile și să le acordăm mai mult timp. Să revenim la tradiții și să ne prețuim țara și frații români”, este mesajul deputatului PP-USL, afiliat grupului PSD.

Parlamentarul povestește că a petrecut noul an într-un loc de poveste din Suceava, acolo unde „tradițiile sunt păstrate cu sfințenie”.

„M-am bucurat să le pot arăta copiilor mei că noi, românii, avem rădăcini puternice și obiceiuri deosebite! Ce bine e să îți petreci sărbătorile într-un loc în care te simți cu adevărat român, cu adevărat acasă.

Vă doresc un An Nou cu multă sănătate și înțelepciune! Să fim cu adevărat mai buni, nu doar în urări! La mulți ani, suceveni! La mulți ani, români!”, a adăugat deputatul Piedone, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here