Membrii PSD bat la ușa partidului ADER. Neculai Onțanu: lăsați PSD să vină la mine

Neculai Onțanu, președinte partid ADER

Toți mai mulți politicieni au plecat din PSD. De exemplu, avocata constănțeancă Minodora Ion a părăsit partidul condus de Liviu Dragnea.

Acesta este scriitoare, formator, cofondator al Toastmasters Constanța (Public Speaking și Leadership Club), consilier dezvoltare personală, femeie de succes, nume de referință al voluntariatului constănțean, membru Crucea Roșie și Vicepreședinte al Asociației ADER Filiala Constanța.

„De puțin timp sunt membru al Partidului ADER. Este un partid nou, dar cu potențial și determinare. Mă pot mândri cu faptul că sunt alături de elite ale societății românești: foști judecători, avocați, generali, comandanți, oameni de știință, medici, economiști, ingineri etc. De asemenea sunt promovați tinerii. Există apreciere pentru fiecare dintre noi. Există un leadership de calitate, organizare. Suntem încurajați să ne expunem ideile, lucrăm într-o echipă minunată. Aici am șansa să mă dezvolt cu adevărat, să învăț multe de la cei din echipă, oameni cu o vastă experiență politică. Am șansă să devin cu adevărat utilă semenilor”, a declarat avocat pentru presa locală din Constanța.

Întrebată dacă ADER este noua umbrelă a PSD, avocata susține că Partidul ADER este un partid independent, cu organizare și autonomie proprie. Nu este umbrela și nici anexa nimănui.

„Referitor la faptul că o parte din membri sunt foști PSD-ști, ca și mine de altfel, sunt convinsă că aceștia nu se mai regăseau în PSD și au simțit că pot oferi mai mult în ADER, unde există o veritabilă deschidere către oameni. Consider că toți cei care au abandonat PSD și s-au alăturat ADER sunt oameni puternici, verticali care au avut tăria de a spune NU  și de a alege să meargă separat în direcția corectă  atunci când PSD a început să deraieze de la traiectorie”, a mai explicat Minodora Ion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.