luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieMedicul Liliana Voinea nu pleacă de la Spitalul Universitar: „Un cadru de...

Medicul Liliana Voinea nu pleacă de la Spitalul Universitar: „Un cadru de excepție, nu a încălcat niciuna din regulile spitalului!”

-

Renumitul medic oftalmolog Liliana Voinea va rămâne în continuare în funcție la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB). Anunțul a fost făcut de managerul interimar al unității medicale, după ce Sorin Oprescu, dar și alți șefi de secții, au fost filmați în luna mai în timp ce încălcau regulile de protecție în timpul unui raport de gardă.

Medicul Liliana Voinea este un profesor universitar devotat și un medic exemplar, nu a încălcat niciuna din regulile spitalului, domnia sa slujind Spitalul Universitar de Urgență cu devotament timp de mai bine de 40 de ani, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, managerul interimar al Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

„Referitor la articolele apărute în presa în ziua de 13 iunie 2020,SUUB face următoarele precizări: Doamna Profesor Liliana Voinea, un cadru didactic de excepție, un profesor universitar devotat și un medic exemplar, nu a încălcat niciuna din regulile spitalului, domnia sa slujind Spitalul Universitar de Urgență cu devotament timp de mai bine de 40 de ani.

Doamna profesor va continua activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgență ca un exemplu și un profesor minunat, fiind pentru toți medicii oftalmologi și tot personalul spitalului un exemplu.

Toate interpretările din presă din ziua de 13 iunie 2020 nu ne aparțin și le dezmințim categoric, considerând că scuzele sunt necesare într-o astfel de situație, dar nu pot fi reparatorii pentru munca de o viață a unui profesor universitar și medic de excepție, cum este Doamna Profesor Liliana Voinea”, se arată în punctul de vedere semnat de manager Prof Dr Cătălin Cîrstoiu.

Sorin Oprescu, demis după ce a fost filmat încâlcând regulile de protecție

Demiterile de la Spitalul Universitar de Urgență București au venit la scurt timp după ce ziarul Cetățeanul a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că Sorin Oprescu, șeful Secției Chirurgie 4, a încălcat regulile instituite în starea de alertă, ținând rapoartele de gardă cu câte 25 de medici într-o sală de 35mp.

În urma dezvăluirilor, Corpul de Control al Ministerului Sănătății, dar Inspecția Sanitară de Stat, au mers în control la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB).

Sorin Oprescu, șeful Secției Chirurgie 4, dar și Adriana Nica, fostul manager demis în starea de urgență, șefa secției ATI, au fost demiși din funcții.

Unele publicații au scris că pe lista celor demiși s-ar afla și medicul oftalmolog Liliana Voinea. Informația a fost, ulterior, infirmată de actuala conducere a Spitalului Universitar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...