Medic nevoit să returneze o şpagă: Vă dau banii înapoi, dar nu mai ştiu cât mi-aţi dat

Medic nevoit să returneze o şpagă: Nu mai ştiu cât mi-aţi dat

O pacientă a cerut banii înapoi unui medic după ce rana cu care s-a internat în spital s-a agravat. S-a întâmplat în spitalul din Făget, după ce fiica unei paciente a cerut înapoi banii medicului după o operaţie nereuşită. Doctorul a fost de acord, dar susţine că nu mai ştie cât a primit de la pacientă, discuţia fiind înregistrată video.

O pacientă din Lugoj, însoţită de fiica sa a mers peste medic pentru a-si recupera banii pe care i-a dat. Decizia a fost luată de femeie după ce starea de sanatate i s-a agravat în ultimele zile. În timpul discuţiilor dintre cele doua femei şi medic a rezultat că doctorul a primit o sută de euro.

Pe imaginile făcute publice, medicul se scuză pentru complicaţiile ivite. ”Dumneavoastra mi-aţi dat nişte bani şi saru’mana!”, se aude medicul pe înregistrare. ”Eu i-am spus că din banii pe care mi i-a dat, i-am spus că de aici rezolv şi cu colegu care…”, mai spune doctorul.

„- Mâine mă operez din nou în Timişoara, trebuie să mă deschidă din nou şi să mă cureţe şi am venit la dumneavoastră cu scopul de a-mi primi banii înapoi.

– Vă dau banii înapoi, dar nu mai ştiu ce bani mi-aţi dat.

– 100 de euro.

– Rana mamei mele este supra-infectată, ajunge spre cangrenă.

– Vă dau banii, fără nicio problemă, eu nu am cerut bani. Vă rog să mă înţelegeţi, dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru’mâna, dar mi i-aţi dat dumneavoastră, eu nu v-am spus.

– Dar ştiţi că în mod normal nici nu trebuie să vă dăm bani…

– Eu vă aduc banii, mie îmi pare foarte rău de reacţia asta. Eu îmi amintesc că mama a venit şi am văzut-o primă dată într-o duminică. Vă daţi seama că am vrut să o ajut”.

Potrivit lugojinfo.ro, nici conducerea spitalului din Făget şi nici medicul bănuit că ar apărea în înregistrare, nu au putut fi contactaţi pentru a comenta cazul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here