Marcel Ciolacu spune că ar fi „mândru” dacă președintele Klaus Iohannis ar ajunge la NATO

FOTO: Presidency.ro
FOTO: Presidency.ro

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține este „mândru de orice român care ajunge în funcţii înalte în structuri europene şi euroatlantice”, fiind întrebat despre o eventuală plecare a preşedintelui Iohannis la NATO.

„Mă depăşeşte. Ce vă pot spune cu exactitate, aş fi mândru, indiferent de ce nume poartă vreun om politic, ca România să poată fi reprezentată la nivel de secretar general NATO, cum sunt mândru şi de domnul Mircea Geoană, ca secretar general adjunct. Cum sunt mândru de orice român, indiferent de culoarea politică (…), să ajungă într-un post important în structurile europene, euroatlantice”, a declarat Marcel Ciolacu.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că încă nu au început discuţiile cu privire la succesiunea la conducerea NATO.

„Din câte ştiu eu, discuţii cu privire la succesiunea la conducerea NATO încă nu au început. Dar, încă o dată, deciziile cu privire la NATO sunt luate de către statele aliate şi, în momentul potrivit, aliaţii vor lua o decizie cu privire la viitorul secretar general când acest post va deveni liber şi acest moment îl vom vedea în perioada următoare”, a afirmat Geoană, potrivit News.ro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here