Managerul unei bănci din Capitală a furat din unitate 60.000 de euro. Percheziții la domiciliul acestuia

Managerul unei unități bancare din București este acuzat că a furat 100.000 de lei și 40.000 de euro. Polițiștii au făcut în această dimineață o percheziție domiciliară la adresa bărbatului și l-au adus la audieri.

Perchezițiile au fost făcute de poliţişti de la DGPMB – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, într-un dosar de delapidare.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri dimineață, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în București și au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de delapidare.

În cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenții bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută.Prejudiciul produs în acest fel se ridică la 100.000 de lei și 40.000 de euro.

Audierile urmează să se desfășoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here