VIDEO/Lamă de cutter găsită în mâncare la un restaurant din Galați

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Nu mică a fost surpriza unui client atunci când în porția de paella, comandată la un restaurant cu specific spaniol, a observat o lamă de cutter. Pățania a avut loc miercuri, la un restaurant din centrul orașului Galați. Un bărbat susţine că a găsit lama în farfurie, în timp ce mânca. El le-a arătat obiectul ascuţit reprezentanţilor restaurantului și a făcut plângere la Protecţia Consumatorului. Inpectorii OJPC sunt în acest moment în control la restaurantul respectiv.

Revoltat, bărbatul a anunțat reprezentanții restaurantului despre obiectul găsit în farfuria cu mâncare și a sesizat a Comisariatul Județean pentru Protecţia Consumatorilor. O echipă de inspectori se află la această oră în control. Surse din cadrul OJPC spun că, deocamdată, nu au găsit nimic asemănător în restaurant și că va fi greu de demonstrat cum a ajuns lama în mâncarea clientului.

Reprezentanții restaurantului nu știu cum a ajuns lama în mâncare și spun că unitatea nu foloseşte astfel de obiecte. Totodată, administratorul a precizat că nu a solicitat bani pentru porţia de mâncare în care a fost descoperită lama de cutter.

„Noi nu avem nicio explicație pentru acest incident. Efectiv nu știm cum a putut ajunge lama de cuter în mâncare. Nu lucrăm în bucătărie decât cu cuțite profesionale. Am verificat tot stocul de marfă după incident. Nu am găsit nimic în neregulă. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ne-am prezentat scuze. Nu s-au încasat bani pe nota de plată. Suntem pregătiți să facem față oricărui control și îi asigurăm pe clienții noștri că facem eforturi să le oferim produse sigure și de cea mai bună calitate”, a spus pentru ProFm Galați , administratorul restaurantului.

În cazul în care vor fi găsite probe, patronii restaurantului riscă o amendă usturătoare. Potrivit inspectorilor OJPC, nu au mai fost înregistrate, de-alungul timpului, probleme la acest restaurant.

sursa video: ProFm Lider Fm

LĂSAȚI UN MESAJ