„Iohannis e în campanie, vrea să fure startul pentru prezidențiale”

Iohannis acuză Guvernul Dăncilă de atentat

Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că a intrat în campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, referendumul fiind un pretext pentru a face acest lucru, motiv pentru care oamenii nu ar trebui să participe la această consultare.

„Referendumul reprezintă o frumoasă diversiune făcută de preşedinte, care, aşa cum am spus, se şi dovedeşte. A început să meargă prin ţară la diferite mitinguri în campania pentru alegerile din Parlamentul European, vrând să fure startul pentru alegerile prezidenţiale. Preşedintele nu este un actor în rândul partidelor politice care să participe la această campanie. Deci, dacă preşedintele încearcă o astfel de diversiune să obţină susţinere, eu cred că oamenii trebuie să răspundă cu o monedă simplă şi clară, să nu participe la referendum”, a declarat Tăriceanu la Brașov.

Despre candidatura lui la prezidenţialele din noiembrie, Tăriceanu a afirmat că „nu s-a schimbat calendarul anunţat”, precizând că va lua o decizie după alegerile europarlamentare, în funcţie şi de rezultatul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ