Informații importante despre Autostrada Soarelui

Absorbţia fondurilor europene Autostrada Sorelui
Autostrada Sorelui

Circulația pe Autostrada Soarelui (A) se va desășura pe ambele sensuri, deoarece lucrările de întreținere vor fi întrerupte la miezul nopţii şi vor fi reluate pe 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier.

„La ora actuala pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreţinere curentă pentru a permite desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă pe perioada Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 Mai. Lucrările vor fi întrerupte în aceasta noapte de la ora 24.00 şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioada în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, spre şi dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu şi Drajna”, se arată într-un comunicat al Companiei Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pe un sector de 6 kilometri se vor menţine însă restricţii de viteza (80 km/h) cuprins între cele două noduri rutiere menţionate:

„Pe sectorul de drum în cauza reparaţiile s-au desfăşurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje şi muncitori proprii. Precizăm că operatorul economic este responsabil de respectarea legislaţiei privind echipamentul şi conduita muncitorilor în şantier”.

De asemenea, pe sectorul de beton al A2, cuprins între Bucureşti şi Fundulea, au fost efectuate lucrări de „plombare” pentru menţinerea viabilităţii drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparaţii capitale.

CNAIR precizează că pe sectorul de beton al A2 (Bucureşti – Fundulea) sunt instituite restricţii de viteza de 80 km/h, care vor fi menţinute până la finalizarea reparaţiilor capitale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.