Guvernul merge cu remanierea în Parlament

Moțiunea de cenzură, Guvernul merge cu remanierea în Parlament
Rectificarea bugetară pe 2019 va fi adoptată vineri

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri seară, după Comitetul Executiv Naţional al PSD, că s-a stabilit că Guvernul va merge în Parlament pentru remaniere, dar după moțiunea de cenzură.

„Am văzut că a apărut în spaţiul public faptul că CCR ne obligă să mergem în Parlament. Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională. Dar, desigur, aşa cum am menţionat, vom merge în Parlament nu când ne spun alţii, ci atunci când vom considera că este oportun, în cele 45 de zile pe care le vom avea la dispoziţie. Concluzia Comitetului Executiv Naţional a fost că vom merge în Parlament pentru remaniere. Nu am stabilit încă data, dar nu vom aştepta foarte mult timp. Aşteptăm moţiunea de cenzură. Este atributul Opoziţiei de a depune moţiune de cenzură. Voi merge şi am convingerea că vor fi foarte mulţi oameni responsabili care nu vor vota moţiunea”, a spus Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

CExN al PSD a mai decis desemnarea lui Liviu Alexa în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei PSD Cluj.

„Un subiect abordat în cadrul CExN a fost cel referitor la Consiliul Naţional, unde am nominalizat preşedinte interimar pe senatorul Ionuţ Vulpescu. Un alt subiect abordat este cel referitor la organizaţiile din teritoriu şi am luat în discuţie organizaţia PSD Cluj, unde am numit un nou preşedinte interimar, în locul lui Horia Nasta, având în vedere rezultatul foarte slab obţinut atât pe municipiu, cât şi pe judeţ. L-am numit ca preşedinte interimar pe Liviu Alexa şi sperăm ca la Cluj rezultatul să fie mult mai bun”, a mai spus Dăncilă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here