Focuri de armă la Timişoara pentru oprirea unui ATV

politia, sursa foto google
politia, sursa foto google

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă la Timişoara. Poliţiştii au tras şase gloanţe pentru oprirea unui ATV care nu a oprit la semnalul agenţilor. După o urmărire pe mai multe străzi, poliţiştii au pierdut urma ATV-ului pe care ulterior l-au depistat în localitatea Giroc de lângă Timişoara.

Scenele halucinante s-au derulat noaptea trecută. Potrivit poliţiei, în jurul orei 3.10, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Calea Martirilor din Timişoara, patrula Secţiei 2 Poliţie a încercat oprirea unui ATV. Deoarece conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar, s-a trecut la urmărirea acestuia pe Calea Martirilor spre localitatea Giroc, pe mai multe străzi din zona respectivă.

Agentul de poliţie a executat şase focuri de avertisment în plan vertical, după care a fost pierdut în zona de câmp accidentat dintre localităţile Giroc şi Timişoara, scrie news.ro.

Apoi ATV-ul a fost găsit abandonat în capătul străzii Neptun din Giroc, pe câmp.

Fugarii au fost identificaţi şi conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie unde a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here