Focuri de armă la Timişoara pentru oprirea unui ATV

sursa: Google

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă la Timişoara. Poliţiştii au tras şase gloanţe pentru oprirea unui ATV care nu a oprit la semnalul agenţilor. După o urmărire pe mai multe străzi, poliţiştii au pierdut urma ATV-ului pe care ulterior l-au depistat în localitatea Giroc de lângă Timişoara.

Scenele halucinante s-au derulat noaptea trecută. Potrivit poliţiei, în jurul orei 3.10, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Calea Martirilor din Timişoara, patrula Secţiei 2 Poliţie a încercat oprirea unui ATV. Deoarece conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar, s-a trecut la urmărirea acestuia pe Calea Martirilor spre localitatea Giroc, pe mai multe străzi din zona respectivă.

Agentul de poliţie a executat şase focuri de avertisment în plan vertical, după care a fost pierdut în zona de câmp accidentat dintre localităţile Giroc şi Timişoara, scrie news.ro.

Apoi ATV-ul a fost găsit abandonat în capătul străzii Neptun din Giroc, pe câmp.

Fugarii au fost identificaţi şi conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie unde a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ