Firea vrea să revină la conducerea PSD București

Firea vrea să revină la conducerea PSD București

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că mai mulţi colegi i-au cerut să renunţe la demisiile pe care le-a semnat în luna noiembrie a anului trecut.

Prin urmare, aceasta a afirmat că analizează posibilitatea de a reveni în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti şi în cea de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat.

„Mai mulţi colegi mi-au spus că, dată fiind situaţia actuală, ar trebui să analizez şi să renunţ la ceea ce am anunţat la unul din CEx-urile de anul trecut şi anume atunci când, ca un gest de onoare, mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti şi din poziţia de vicepreşedinte la nivel naţional, funcţia de la Ilfov doar aceea fiindu-mi luată cu forţa la propunerea preşedintelui de la acel moment al partidului. Deocamdată, am spus că mă gândesc, analizez dacă revin asupra acelor demisii”, a declarat Firea., citată de Agerpres.

Primarul Bucureştiului spune că, pentru a reveni asupra demisiilor, este nevoie şi de acordul colegilor săi din Comitetul Executiv Naţional al PSD. De altfel, Gabriela Firea a anunţat că va fi prezentă la şedinţa CExN programată marţi după-amiaza.

În ceea ce priveşte conducerea PSD, Gabriela Firea a subliniat că „este dreptul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă să preia preşedinţia interimară” a partidului, manifestându-şi totodată susţinerea pentru ca Paul Stănescu să preia funcţia de preşedinte executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ