Faxul de la ora 9.00. Ce surpriză îi pregătește Dragnea lui Iohannis

Ce surpriză îi pregătește Dragnea lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că are o surpriză plăcută pentru președintele Klaus Iohannis, la consultările de vineri de la Cotroceni. „La 9.00 va primi faxul!”

Liviu Dragnea a declarat că o comisie PSD din care face parte și deputatul Eugen Nicolicea va lua parte la consultările de vineri cu președintele Klaus Iohannis.

„Am anunţat că o să fie prezent PSD acolo, o să meargă trei persoane, domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineaţă la Cotroceni, la ora 9.00 dimineaţă o să primească faxul domnul Iohannis. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult. Bineînţeles, ca să fie un dialog constructiv, să se înţeleagă oamenii, totuşi, să fie compatibili. Mâine, la 9.00, o să se afle, la 11.00 o să se întâlnească, dacă nu-i primeşte, e problema dumnealui, noi trimitem acolo nişte oameni ca să discute, să-i spună şi nişte păreri şi poate şi nişte propuneri de întrebări”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă se va prezenta la referendumul din 26 mai, liderul PSD a răspuns: „Cred că da, nu ştiu, o să văd. Oricum mă duc la vot la alegeri, dacă o să iau sau nu buletinul o să văd, depinde de întrebări şi ce se întâmplă până atunci”.

Despre candidatul PSD la prezidențiale: „Iohannis nu e greu de bătut”

În ceea ce privește candidatul PSD la prezidențiale, Dragnea a spus că o decizie va fi luată după scrutinul pentru Parlamentul European.

O să luăm decizia asta după alegerile europarlamentare. Am fost întrebat şi eu, mereu: candidaţi, nu candidaţi, am zis ‘vorbim după europarlamentare’. Indiferent ce spun eu, Iohannis nu scapă de obsesia în ceea ce mă priveşte, am devenit obsesia lui şi face absolut orice, presează, ameninţă, activează toate structurile pe care le poate activa ca eu, cum, necum, ori să dispar, ori să nu mai fiu preşedinte la PSD, ori să fiu să fiu băgat la puşcărie ori să dispar pur şi simplu, să mă evapor. Asta este singura lui obsesie, el crede că dacă eu nu mai exist, el ia al doilea mandat fără niciun fel de probleme”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

În legătură cu afirmaţiile sale că varianta ar fi ca el să se confrunte cu Iohannis la alegerile prezidenţiale, Dragnea s-a iritat: Nu, nu, vă spun care e obsesia lui, mie nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis”.

„Iohannis nu e greu de bătut, pentru că Iohannis nu a făcut nimic patru ani şi jumătate, nu a făcut decât rău, blocaje, blocaje, blocaje. Cu ce vrea să rămână în istorie în afară de relele făcute, minciunile permanente, incitarea la ură, la violenţă, la proteste, la dezordine socială? O să rămână cu referendumul ăsta inutil “, a susţinut Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ