Dispeceratul bunului simț. Ștefan Florescu: Calea Giulești este ca-n Evul Mediu

calea giulesti 2Calea Giuleşti nr. 337 B, o zona a Sectorului 6 de care autorităţile locale au uitat cu desăvârşire, această fiind văduvită de realizarea unor minime amenajări ale domeniului public. Discutăm despre 5 imobile de locuinţe sociale, în care îşi duc traiul de zi cu zi zeci de familii, care aproape nu mai speră cineva îşi va aminti vreodată şi ei locuiesc într-o Capitală cu pretenţii europene!

În zona nu există nicio farmacie, niciun centru medical, nici magazin alimentar. Astfel, oamenii sunt nevoiţi parcurgă distanţe mari pentru a-şi duce copiii la medic sau pentru a se aproviziona şi spun dacă Primăria s-ar fi preocupat de dezvoltarea zonei, probabil ar fi beneficiat astăzi de condiţiile impuse de civilizaţia urbană raportată anului 2015! Sunt necăjiţi fiindcă au fost primari care doar au promis şi nu au realizat nimic în sprijinul lor, după cum sunt politicieni care şi-au anunţat vizită în zona, însă au uitat mai apară!

Ceea ce aceşti politicieni nu vor uită, probabil, va fi şi bifeze în programul electoral „grijăfaţă de problemele cetăţenilor, pentru uite, ulterior, cu viteză luminii, pe harta Sectorului 6 există şi acest perimetru! Din Suflet, Pentru Suflet, noi le-am venit în ajutor oamenilor din Calea Giuleşti nr. 337 B şi le rămânem aproape!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here