Tunul pe care se pregătește să îl dea în piețele din sectorul 4 al Capitalei lumea interlopă condusă de un ales local: Puiu Florian. PSD amenință cu schimbarea edilului-interimar

Băluță
Consilierul Puiu Florian l-ar fi însoțitt pe Băluță la vizita din Ilfov, spun apropiații primarului

puiu florianAleșii locali ai sectorului 4 al Capitalei vor să îi scoată pe comercianții din piețele din sector cu orice preț și să le pună bețe în roate, potrivit unui proiect de hotărâre care ar urma să fie discutat în ședința Consiliului Local al Sectorului 4. Astfel, deși ei au fost anunțați să vor rămâne în spațiile pe care le-au închiriat de mai bine de 10 ani, acum aleșii locali vor ca să le prelungească contractele pe maxim șase luni și doar dacă nu au niciun fel de datorie. Mai mult, dacă au întârzâiat o zi cu chiria, ei nu mai pot păstra standul.

Comercianții spun că este rea intenție și că de câteva săptămâni sunt asaltați de oameni dubioși care le pun în vedere să părăsească spațiile și tarabele. „Noi am investit în spații și suntem aici de 10 ani. Alt stand l-am luat acum doi ani legal și avem dările la zi. Acum câteva zile au venit niște oameni , fără să ne arate legitimații, nimic oficial, și au spus că nu mai putem rămâne. Nu așa se face piața, pentru că nu este normal să reziliezi contracte doar pentru că se schimbă primarul”, a povestit o femeie care are spațiu în Piața Progresu și în Piața Cultural.

Aceasta a provestit că nu i s-a vorbit frumos și că oamenii care vin prin piețe sunt comandați de un ales local pe nume Puiu Florian, care este cunoscut pentru relațiile lui cu lumea interlopă din sectorul 4 al Capitalei.

PSD a dat ordin să plece Florian și clanul sportivilor de la Primărie

Potrivit surselor noastre, liderii PSD au aflat că alesul local cu relații în lumea interlopă încearcă să se impună în sectorul 4 și că vor să acapareze și să controleze toate spațiile comerciale din sector, iar comercianții să achite taxe mai mari către firmele de casă ale acestora. Rețeta: Comercianții să fie scoși din locații, firmele de casă ale acestora să preia spațiile pe sume mici, iar acestea să le subînchirieze comercianților pe chirii exorbitante. cine va suferii, locuitorul sectorului 4 al Capitalei, care va cumpăra legume scumpe, pentru că cel care are taraba trebuie să vândă legumele cu un preț mai mare- ca să achite chiria către intermediari.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here