Cine sunt cei doi polițiști care au murit carbonizați în accidentul din Brăila. Polițista avea doar 21 de ani VIDEO

SURSA: OBSERVATOR

Cei doi poliţişti care au murit în cumplitul accident de la Şuteşti, din județul Brăila, sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul autospecialei a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit șosea și a lovit violent un copac, după care mașina a luat foc. Cei doi se aflau în patrulare, pe raza localității Șutești. Mașina a ars ca o torță, iar cei doi polițiști nu au mai avut, din păcate, nicio șansă.

Poliţista în vârstă de 21 de ani era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar poliţistul, în vârstă de 45 de ani, mai avea doar 1 an până la pensie.

„Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul “autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a scris Sindicatul Europol, pe Facebook.

Un mesaj de condoleanțe a postat și prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc.

„Brăila este în doliu. Din păcate, o tragedie ne-a înmărmurit! Doi oameni dăruiți profesiei, o tânără polițistă, aflată la început de drum și un coleg care se apropia de vârsta pensionării au murit într-un cumplit accident rutier.Sincere condoleanțe familiilor și tuturor celor care i-au cunoscut pe cei doi polițiști morți la datorie, în circumstanțe de neimaginat. Am încredere că ancheta va lămuri toate circumstanțele în care s-a produs accidentul! Dumnezeu să-i ierte!”.

VIDEO Doi polițiști din Brăila și-au pierdut viața într-un accident rutier. Imagini cu mașina în flăcări

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here