Cine este prietenul lui Dragnea din pușcărie

Liviu Dragnea, sursa foto: FACEBOOK/L.Dragnea
Liviu Dragnea, sursa foto: FACEBOOK/L.Dragnea

Ordonanțele militare impuse, din cauza epidemiei de coronavirus, au schimbat regulile și în penitenciare. O măsură luată la Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea, a fost restrângerea numărului de deținuți. În aceste condiții, fostul lider PSD se vede, zilnic, doar cu două persoane.

Singurele două persoane pe care Dragnea le vede zilnic, este un profesor, deținut la rândul lui, care lucrează tot la atelierul auto, și gardianul șef de atelier. Surse din interiorul penitenciarului spun că între Dragnea și profesor s-a legat o strânsă prietenie.

”Dragnea este un tip sociabil la închisoare, nimeni nu a avut nimic până acum cu el, și nici nu ar fi avut de ce, întrucât încearcă să stea în banca lui. Vorbește cât e ziua de lungă cu cei cu care are intră contact la…locul de muncă, atât”, au spus surse de la fața locului pentru WOWbiz.ro.

Din cauza restricțiilor impuse, fostul președinte al PSD nu mai poate primi pachete din exterior și nici vizite de la iubita lui, Irina.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea rămâne la Rahova. Instanţa Supremă a respins contestaţia la executare

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here