vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăExterneCentrul European pentru Monitorizarea Radioactivității: Nivelul de radioactivitate, în limite normale în...

Centrul European pentru Monitorizarea Radioactivității: Nivelul de radioactivitate, în limite normale în toată Europa, inclusiv în Ucraina

-

Centrul de Cercetări Comune (JRC) al Comisiei Europene – Monitorizarea Radioactivității de Mediu a anunțat că valorile de radioactivitate sunt în limite normale la nivelul întregii Europe, inclusiv în Ucraina.

„Autoritățile române monitorizează împreună cu cele europene evoluția efectelor produse de incendiile din pădurile din apropierea zonei Cernobîl. Ca urmare a evaluarilor specialiștilor europeni, circulația aerului indică faptul că teritoriul României nu va fi afectat”, au transmis duminică seară Ministerul Mediului și Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit Centrului European pentru Monitorizarea Radioactivității, nivelul radioactivității este în limite normale în toată Europa, inclusiv în Ucraina.

„Centrul de Cercetări Comune (JRC) al Comisiei Europene – Monitorizarea Radioactivității de Mediu, care urmărește permanent indicatorii la nivel european, a confirmat, în această seară (duminică seară – n.r.), că valorile de radioactivitate rămân în limite normale la nivelul întregului teritoriu european, inclusiv în Ucraina”, se arată în comunicat, potrivit Digi 24.

Harta cu valorile de radioactivitate la nivelul Europei poate fi consultată AICI 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...