Ceaușescu, amendat după ce l-a înjurat pe Iliescu

Ion Iliescu

Reprezentanții secției de votare de la Liceul Jean Monnet din București s-au prezentat, duminică, la casa lui Ion Iliescu pentru a vota, după ce fostul președinte a făcut solicitare pentru o urnă mobilă.

În fața casei fostului președinte a ajuns și Marian Ceaușescu, unul dintre cei care participă constant la mitingurile de protest din Piaţa Victoriei. După ce a strigat injurii la adresa lui Iliescu, acesta a primit o amendă de 1.500 de lei.
„Astăzi, în jurul orei 12,15, un echipaj al Secţiei 1 Poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al unui bărbat. Acesta striga şi adresa injurii, iar la momentul legitimării a continuat acest comportament. A fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi adresare de injurii”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here