Ce va face Vladimir Putin după 2024, când îi expiră mandatul

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Aflat în vizită în Italia, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acordat un interviu  publicaţiei italiene Corriere della Sera,în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

Țarul de la Kremlin a spus că este prea devreme să vorbească despre ce va face peste cinci ani, evitând un răspuns direct dacă va rămâne în politică după expirarea celui de-al patrulea mandat prezidenţial în 2024.

Referitor la planurile sale de viitor, liderul rus a afirmat că are încă multe de făcut în funcţia sa de preşedinte.

„Mai sunt încă cinci ani de muncă grea. Cu o dinamică atât de rapidă pe care o vedem la ora actuală pe plan internaţional, este dificil de făcut predicţii. Credeţi-mă, am ce face în calitatea mea de acum”, a spus Putin, potrivit Agerpres, care citează Lenta.ru şi RBC.ua.
.
Ultimele alegeri prezidenţiale au avut loc în Rusia la 18 martie 2018, pe care Vladimir Putin, aflat la putere din 2000, le-a câştigat cu 76,69% din voturi. Acesta este al patrulea mandat prezidenţial, care ar urma să expire în 2024. Conform Constituţiei Federaţiei Ruse, aceeaşi persoană nu poate ocupa funcţia de preşedinte mai mult de două mandate consecutive.

 


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here