Ce spune soţul Vioricăi Dăncilă despre candidatura soţiei la prezidenţiale

Soţul Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, spune că îşi va susţine soţia în campania electorală ce urmează.
sursa: digi 24

Soţul Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, spune că îşi va susţine soţia în campania electorală ce urmează. Este prima declarație pe care Cristinel Dăncilă o face presei, potrivit Digi24.

„Am fost alături de ea toată viața, o iubesc și voi fi în viitor tot așa de mult alături de ea”, a declarat Cristinel Dăncilă.

Declarația a fost făcută imediat după ce premierul Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial la Congresul PSD, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă va merge alături de premier în perioada următoare în campanie, Cristinel Dăncilă a declarat că este alături de soția sa.

„Sunt alături de ea”, a spus Cristinel Dăncilă pentru Digi24.ro

Soţul Vioricăi Dăncilă este o prezenţă discretă în viaţa publică

Cristinel Dăncilă a fost o prezență foarte discretă în viața publică. La Congresul PSD de sâmbătă a fost una din rarele momente în care soțul premierului a fost alături de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, azi, în unanimitate de Congresul PSD, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Dăncilă, convinsă că va câştiga alegerile

Preşedintele social-democraţilor spune că sigur va câştiga aceste alegeri deoarece este mai puternică faţă de contracandidaţii săi.

Întrebată ce avantaj crede că are faţă de ceilalţi candidaţi, Viorica Dăncilă a răspuns că nu intră în competiţie cu Klaus Iohannis sau cu Dan Barna.

„Voi spune un singur lucru pe care nici Barna, nici Iohannis nu îl au. Nu sunt apropiaţi de oameni, nu merg în rândul lor. Barna sădeşte ură, iar oamenii au nevoie de unitate, de proiecte, de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei.

Am convingerea că pot câştiga în faţa lui Iohannis. În 2014, Victor Ponta  avea 31%, Klaus Iohannis – 15%, şi rezultatul a fost tocmai invers.

Nu mă retrag în favoarea lui Tăriceanu, am spus că sunt un om corect, rămân corectă faţă de colegii mei, nu trebuie să îi dezamăgesc pentru încrederea pe care mi-au dat-o.

Citeşte şi: Congres PSD: Ministrul Fifor, critici pentru USR și PNL și elogii pentru Viorica Dăncilă

Îmi voi asuma un număr de voturi, şi colegii mei îşi vor asuma un număr de voturi. Suntem un partid organizat, această asumare a numărului de voturi nu vine prin impunere de la centru, ci după discuţii cu fiecare organizaţie în parte”, a declarat presei Viorica Dăncilă, la finalul congresului.

De altfel, în timpul discursului susţinut în faţa social-democraţilor, ea i-a criticat pe actualul şef al statului Klaus Iohannis şi pe liderul USR, Dan Barna, susţinând totodată că este „mai puternică” decât cei care „nu fac altceva decât să ţipe de pe margine”.

„Sunt mai puternică decât toţi aceşti bărbaţi care nu fac altceva decât să ţipe de pe margine”, a declarat ea imediat după ce a fost desemnată candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here