vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieBILANȚ MAI : 53 de localități din 19 județe afectate de inundații

BILANȚ MAI : 53 de localități din 19 județe afectate de inundații

-

În ultimele 24 de ore, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi autorităţile locale au acţionat în sprijinul comunităţilor din cele 53 de localităţi din 19 judeţe (Alba, Arad, Argeş, Bihor, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Ilfov, Iaşi, Neamţ, Sălaj, Timiş, Teleorman, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea) în care s-au produs efecte ale fenomenelor meteorologice şi hidrologice.

Potrivit MAI, la această oră, sunt în desfăşurare intervenţii în judeţele Arad, Giurgiu, Timiş şi Vâlcea. În localitatea Ierşnic din judeţul Timiş, un echipaj de pompieri a intervenit cu ajutorul unei bărci pentru a salva o femeie a cărei casă a fost înconjurată de ape.

”În ultimele 24 de ore, la nivel naţional, au fost afectate 36 de case, 36 de beciuri/subsoluri, 98 de curţi, 29 de anexe gospodăreşti şi două imobile ale unor operatori economici. Circulaţia rutieră este afectată pe un drum naţional (DN 7 – Arad) şi pe trei drumuri judeţene (DJ 205D – Vrancea, DJ 609 – Timiş şi DJ 682 – Arad). Totodată, traficul rutier este blocat pe un drum naţional (DN 73D – Argeş) şi un drum judeţean (DJ 203K – Buzău) din cauza alunecărilor de teren, iar pe un drum naţional (DN 7 – Vâlcea) se circulă cu dificultate din cauza apei acumulate pe carosabil” (comunicat de presa MAI)

Informarea meteorologică de instabilitate atmosferică, valabilă pentru întreg teritoriul național, s-a prelungit până luni, 10.06.2019, ora 10.00. Totodată, sunt în vigoare avertizări hidrologice pe anumite sectoare ale fluviului Dunărea și pe majoritatea râurilor din țară.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...