Bătălie în PSD pentru alegerile prezidențiale. Cine este misteriosul candidat independent, intrat în cursă

Bătălie în PSD pentru alegerile prezidențiale
Bătălie în PSD pentru alegerile prezidențiale

Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Șerban Nicolae și Ecaterina Andronescu se află pe lista candidaţilor PSD la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Liderul partidului, Viorica Dăncilă, a anunțat că aceștia urmează să fie incluşi în sondaje, iar candidatul la alegerile prezidenţiale va fi votat de un congres PSD care va avea la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august.

„Pe această listă este şi domnul Teodorovici şi Mihai Fifor, pe această listă sunt toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, inclusiv Şerban Nicolae, inclusiv doamna Ecaterina Andronescu. Toţi colegii care au venit şi au spus: <<Vrem să candidăm pentru alegerile prezidenţiale>> i-am pus în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau şansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Deci nu am omis pe nimeni din aceste liste dintre cei care au venit şi au spus că vor să candideze. Pe lângă această listă, am făcut şi o listă cu liderii formaţiunilor politice, pentru că e normal să facem această măsurătoare”, a declarat Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Brăila.

Dăncilă a mai precizat că există discuţii constante în coaliţie, axate pe agenda de guvernare, dar şi pe tema acţiunilor din perioada următoare.

„În sondajul de opinie este şi domnul Tăriceanu. Am pus şi un candidat independent, fără a da nume, să vedem care este soluţia cea mai bună. Bineînţeles că, pe lângă rezultatul pe care îl vom vedea în aceste sondaje, e important ce-şi doresc şi organizaţiile judeţene – dacă îşi doresc o candidatură comună, dacă îşi doresc un candidat al PSD. Am spus că vreau să schimb modul de lucru în partid şi vreau să avem consultări pe orice subiect care este de interes. Vom avea un nou congres la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august unde vom vota candidatul nostru pentru prezidenţiale. Sperăm să fie şi candidatul câştigător”, a mai declarat liderul PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here