Bătaie la Primărie. Un viceprimar susține că primărița l-a lovit cu pumnul și i-a rupt maxilarul

ambulanta
ambulanta,

Circ și scandal într-o primărie din județul Neamț. Viceprimarul susține că primărița l-a lovit cu pumnul și i-a rupt maxilarul în urma unui conflict. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, anunță IPJ Neamț. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a produs miercuri dimineață în interiorul Primăriei Grintieș. Viceprimarul Alin Crețu, de la Pro România, susține că a fost lovit cu pumnul în față în momentul în care a încercat să ridice o hârtie ruptă și aruncată la coșul de gunoi de primărița liberală a comunei.

„La data de 3 februarie, ora 09.35, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 37 de ani, din Grințieș, cu privire la faptul că a fost agresat de o femeie de 52 de ani, în timp ce se afla în interiorul unei instituții publice. Totodată, la ora 09.47, prin apel 112, femeia de 52 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată de bărbatul de 37 de ani. În urma celor sesizate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Neamț.

Vicepriarul spune că ar fi vorba despre un document de doi ani despre mai multe parcele de pădure.

„Am primit o singură lovitură când încercam să recuperez un document. Probabil, am fisură de maxilar. Mă doare foarte tare și nu pot deschide gura decât foarte puțin. Ea a rupt documentele, le-a aruncat în coș, eu m-am aplecat să le iau și am fost lovit cu pumnul în față. Doamna reacționează foarte vulcanic, pentru mine este doar a treia zi de muncă, nu am știut (…) Este vorba despre un document cu probleme, niște parcele de pădure de la Ocolul silvic, din câte am înțeles. Este un document din 2019. Eu am solicitat documentul, îl studiam și a venit și mi l-a smuls din mână. M-am dus după ea, cred că a aruncat hârtiile”, a declarat Alin Crețu, pentru Mediafax.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here