Autocar cu 24 de pasageri, implicat într-un accident pe DN1, în județul Bihor

politia, google
politia, google

Un grav accident a avut loc în această dimineață pe DN1, în judeţul Bihor. Un autocar în care se aflau 24 de pasageri şi doi şoferi s-a ciocnit cu un autoturism. Din nefericire, șoferul maşinii a murit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Oradea – Cluj, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune între un autocar  şi un autoturism.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă de tip B2 şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipajul de descarcerare grea al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În autocar se aflau 24 de pasageri și 2 șoferi

Potrivit ISU, starea celor 26 de persoane aflate în autocar este bună, doar şoferul fiind rănit uşor.  Din păcate, șoferul mașinii a murit.

”Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului, care, din nefericire, a fost declarat decedat, iar echipajele medicale şi  pompierii paramedici au efectuat evaluarea de specialitate a celor 26 de persoane aflate în autocar, din care, doar conducătorul auto, care prezenta excoriaţii la nivelul membrelor inferioare, a necesitat îngrijiri medicale, acesta refuzând însă transportul la spital”, anunţă ISU Bihor.

Circulaţia rutieră este blocată. Traficul rutier a fost deviat pe DJ 108I Tileagd – Teleghiu, pentru ambele sensui de mers.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here