Arhiepiscopul Teodosie a rămas fără microfon. Explicația Statului Major al Forțelor Navale

sursa: Arhiepiscopia Tomisului/FB

Statul Major al Forțelor Navale îi prezintă scuze arhiepiscopului Teodosie și susține că întreruperea amplificării sunetului în timpul ceremonialului religios a fost cauzată de o „defecțiune tehnică a circuitului audio”.

„Statul Major al Forțelor Navale, în calitate de instituție organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanța, regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios. Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată și comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceștia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios și, astfel, au introdus următorul moment din ceremonial”, a precizat biroul de presă al instituției.

De asemenea, conducerea Statului Major al Forțelor Navale a anunțat că transmite către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate și „exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfășurarea ceremoniei”.

Luni, 15 august, slujba oficiată de Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, după un decalaj în program.

Deranjat de situația creată, arhiepiscopul a declarat că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase.

„Nu știm de ce au făcut asta. Înaintea lui Dumnezeu vor răspunde. Mi-au dat 17 minute, ceea ce… și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, potrivit Antena 3, în momentul plecării.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here