Alertă la un spital de Psihiatrie: 71 de pacienți au fost evacuați, în urma unui incendiu

Panică la Spitalul de Psihiatrie din orașului Cavnic, județul Maramureș, din cauza unui incendiu care a izbucnit luni dimineață la etajul 3 al unității medicale. 71 de pacienți au fost evacuați de pompieri.

Pompierii au intervenit cu opt  echipaje de salvatori: trei echipaje cu apă și spumă, un echipaj autoscară, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș. 71 de pacienți au fost evacuați din unitatea spitalicească pe parcursul intervenției. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Ministerul Sănătății informează următoarele cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic, județul Maramureș:

Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a manifestat într-o baie de la etajul al treilea al clădirii și a fost lichidat. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime.

În total, au fost evacuați 71 de pacienți. După ventilarea spațiilor, pacienții au revenit în saloane”, a informat Ministerul Sănătății.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi la picioare după ce s-au aruncat de la etaj

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here