Actorul Mircea Diaconu: „Încerc să candidez la prezidențiale. Sunt suficient de enervat”

Mircea Diaconu
Actorul Mircea Diaconu şi-a anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, context în care solicită sprijinul tuturor celor care vor să îl susţină în acest demers pentru a obţine cele 200.000 de semnături necesare candidaturii sale.

„Intenţia mea este de a încerca să candidez la prezidenţiale. Azi doar spun că aş încerca, pentru că sunt suficient de enervat, de nemulţumit şi simt că e nevoie de asta”, a declarat actorul Mircea Diaconu, la o conferinţă de presă susţinută pe treptele Ateneului Român.

Potrivit Agerpres, el a spus că strângerea semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturii este un lucru „aproape imposibil” şi de aceea solicită sprijinul tuturor celor care vor să îl susţină în acest demers.

„Faptul că vreau nu înseamnă că şi pot. Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aproape imposibil fără un sprijin din partea oricui, cetăţenilor, asociaţii de toate felurile. În 2014 am cerut acelaşi gen de sprijin, care a venit de la cetăţeni”, a adăugat fostul europarlamentar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here